Tone line / solarisation

Som ung mörkrumsentusiast exprimenterade jag med Lith film. Bl.a, kunde man göra en sandwich med en positiv och en negativ bladfilm och sen snurra den med belysning i 45 grader. En knepig process som jag försökt återskapa digitalt.

Italienskt slott norr om Garda sjön
Övergivet växthus Åland
Snöröjningslok
Essingeleden
Essingeleden
Trappa vid St.Eriksbron
Varv Långholmen
Gädda
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Tone line / solarisation

  1. Jan Alexandersson says:

    Hmm… många intressanta resultat här. Trappan, cisternen, rören och gäddan. Man får inspiration. Många banala bilder kan transformeras till något intressant kan jag tro. Något för den med sviktande kreativitet kanske. Ditt inlägg på FS tog mig hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *